E ardhmja është në ndërtim.

Projekte

Punime të realizuara

Rikonstruksion i godinës "Dovana e Madhe" l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion Bulevardi ”Ismail Qemali” l Vlorë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion dhe Shtesë kati në objektin ekzistues l Vlorë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion dhe Riforcim “Vila Sefa” l Tiranë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion Bulevardi ”Taulantia” l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion banese l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion me shtim volumi l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), për zonën e re për zhvillim l Bubq
Shiko të gjitha imazhet
Rikualifikimi urban I ambjenteve rekrative, në lagjen "5 Shtatori" l Çorovodë
Shiko të gjitha imazhet
Restaurimi i fasadave të objekteve, në lagjen "5 Shtatori" l Çorovodë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion Eleminimi I Pasojave të Tërmetit në ISHE NPV Nr.2 l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Riaftësim strukturor i ndërtesës "Klara 1&2" l Tiranë
Shiko të gjitha imazhet
Riaftësim strukturor i Ndërtesës AGI-BES HALILI l Tiranë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion dhe Shtesë kati në vilën 1 kat l Kavajë
Shiko të gjitha imazhet
Kopështi i jetës | Tiranë
Shiko të gjitha imazhet
Projekti për Zhvillim të Integruar Urban dhe Turistik | Berat
Shiko të gjitha imazhet
Furnizim Vendosje ndriçim rruge | Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Ndërtim Parku Qëndror | Librazhd
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion Strukture Vile | Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Dua te luaj | Lezhë
Shiko të gjitha imazhet
Dua te luaj | Fushë-Krujë
Shiko të gjitha imazhet
Dua të luaj | Thumanë
Shiko të gjitha imazhet
Rikualifikim Qëndre Fshati l Shishtavec
Shiko të gjitha imazhet

Rikualifikimi urban I ambjenteve rekrative, në lagjen "5 Shtatori" l Çorovodë

Shëtitorja është ideuar dhe organizuar për hapësira për komunitetin, për një zhvillim të qytetit.