E ardhmja është në ndërtim.

Projekte

Punime të realizuara

Rikonstruksion i godinës "Dovana e Madhe" l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion Bulevardi ”Ismail Qemali” l Vlorë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion dhe Shtesë kati në objektin ekzistues l Vlorë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion dhe Riforcim “Vila Sefa” l Tiranë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion Bulevardi ”Taulantia” l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion banese l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion me shtim volumi l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), për zonën e re për zhvillim l Bubq
Shiko të gjitha imazhet
Rikualifikimi urban I ambjenteve rekrative, në lagjen "5 Shtatori" l Çorovodë
Shiko të gjitha imazhet
Restaurimi i fasadave të objekteve, në lagjen "5 Shtatori" l Çorovodë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion Eleminimi I Pasojave të Tërmetit në ISHE NPV Nr.2 l Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Riaftësim strukturor i ndërtesës "Klara 1&2" l Tiranë
Shiko të gjitha imazhet
Riaftësim strukturor i Ndërtesës AGI-BES HALILI l Tiranë
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion dhe Shtesë kati në vilën 1 kat l Kavajë
Shiko të gjitha imazhet
Kopështi i jetës | Tiranë
Shiko të gjitha imazhet
Projekti për Zhvillim të Integruar Urban dhe Turistik | Berat
Shiko të gjitha imazhet
Furnizim Vendosje ndriçim rruge | Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Ndërtim Parku Qëndror | Librazhd
Shiko të gjitha imazhet
Rikonstruksion Strukture Vile | Durrës
Shiko të gjitha imazhet
Dua te luaj | Lezhë
Shiko të gjitha imazhet
Dua te luaj | Fushë-Krujë
Shiko të gjitha imazhet
Dua të luaj | Thumanë
Shiko të gjitha imazhet
Rikualifikim Qëndre Fshati l Shishtavec
Shiko të gjitha imazhet

Rikonstruksion dhe Shtesë kati në objektin ekzistues l Vlorë

Ndërtesa është ideuar dhe organizuar për biznes, me hapësira për zyra dhe ambiente shërbimesh. Ndërtesa ka një fasadë të ventiluar prej xhami, sisteme të avancuara të sigurisë si dhe impiante mekanike tejet efiçente.